SORTIDA. VISITEM L'EXPOSICIÓ D'AÏDA MIRÓ AL CLUB DIARIO DE IBIZA


La sortida per anar a veure l’exposició de na Aïda Miró ha estat molt esperada. Prèviament, vam llegir el seu cartell que ens ha deixat na Alicia de la classe dels Animals Amorosos. Hem llegit els dies que podíem anar i hem decidit que, degut als ambients, el divendres podria ser un bon dia per anar-hi. Aquell divendres era l’aniversari de Erin i n’Alexandra va expressar que aquell dia i aquell aniversari seria divertit, ja que seria un aniversari d’aventures. Finalment, na Erin no va poder venir i només vam fer la sortida.

Quan vam llegir el cartell, especificava que havíem de concretar cita. Hi havia unes dades de contacte. Vam decidir escriure-li un email per mirar si podíem anar el dia que havíem decidit. Ella ens va contestar!

 




Per altra banda, ens hem plantejat si coneixíem el lloc on es troba. Ha estat el moment d’entrar a Google Maps i mirar on es troba el Club Diario de Ibiza. Segons aquesta eina, estàvem a prop i no necessitàvem cap mitja de transport més que els nostres propis peus!

Allà hem pogut conèixer l’artista, fer-li algunes preguntes que teníem i hem acabat al parc de l’Illa abans de tornar a l’escola! 

 

















 










 



















Comentaris