Què hem fet al mes d'abril?

 Hola famílies!

Durant el mes d'abril, a més de gaudir de les vacances de Pasqua, també hem fet moltes coses a l'aula. A més, hem conegut i ens hem anat adaptant a la nova mestra Paula.

Aquí teniu un petit resum d'algunes activitats/experiències.

- Per celebrar l'entrada de la primavera, varem dur a terme un taller de flors: varem observar, tocar i ensumar diferents flors, varem parlar de les que ens agradaven més o menys... i després les varem pintar, on aquestes ens varem servir d'inspiració per fer les nostres creacions. A més, després varem fer una composició d'aquestes flors que ens varem servir per fer els cartells per la festa de la primavera.

- També varem gaudir d'un moment amb les famílies de na Marina, Candela i Alexandra amb un taller de cuina, fent magdalenes. Seguint les passes d'una recepta, en diferents grups, varem experimentar amb els diferents ingredients. Al dia següent, vàrem escriure la recepta i varem decorar la nostra magdalena.

- El dia abans de partir de vacances, tot infantil va compartir un moment on n'Adrian, el mestre d'anglès, ens va fer una presentació de la primavera i ens va plantejar un repte: cercar els ous de xocolate que estaven amagats al pati. En acabar de berenar, ens varem menjar un ou.

- També varem rebre una visita sorpresa que ens feia molta il·lusió: Zineb ens va venir a visitar i va celebrar el seu aniversari amb nosaltres.


- En aquest mes d'abril també hem celebrar l'aniversari d'Iria, que estava molt contenta per complir els 6 anys: ho varem celebrar tots junts i varem ballar després una de les seves cançons preferides.


- Per Sant Jordi, varem treballar en la creació d'un conte a partir de diferents activitats: inventar a partir de daus, imatges... fins que varem inventar el nostre propi conte en gran grup. Per grups cooperatius, ens varem repartir les pàgines i les varem dibuixar. En acabar, cadascú es va dur una còpia del conte, però abans l'havia d'ordenar.


- A més, varem dur a terme jocs matemàtics per taules i varem rebre la visita de David&Moma, on varem riure molt amb la seva representació teatral.


Comentaris