NADAL 2022! LA FADA DE NADAL, LES SEVES SORPRESES I LA FESTA D'HIVERN

 

Com sempre, des de l’escola hem intentat que l’hivern i el Nadal a l’escola es visquin amb il·lusió i alegria. Compartir moments amb els nostres companys i companyes és essencial per enfortir els nostres vincles.  

Enguany el calendari d’advent no ha estat individual per a cada aula. Ha estat un calendari comú i general per tota l’aula. La Fada de Nadal cada dia ens ha anat deixat missatges, jocs i diferents sorpreses. 

Hem decorat l'aula amb motiu de Nadal!

 









Dia 1. Anem a veure el calendari al hall de l’escola. La fada inicia el mes amb entrades per poder anar a veure alguna pel·lícula al cinema. Durant els següent dies fem votació a l’aula sobre 7 pel·lícules que podem anar a veure.

 













 

Dia 2. Aquest dia anem a obrir el sobre del calendari d’advent amb els nostres padrins/es. Ens trobem retoladors blancs per poder decorar en motiu de Nadal les cristaleres de l’aula!

 




















 

Dia 5. Aquest cop la Fada ens ha deixat una cançó per poder-la completar. Es tracta de la cançó de “Chocolate y caramelos”.

 

Dia 7. La fada ens deixa diferents material per preparar unes bones postals de Nadal. Cadascú a l’aula ha fet la seva i entre tots li hem fet una a na Mar!

 

Dia 12. Aquest dia és per pensar en els nostres desitjos. Cada infant ha escrit una carta de desitjos als reis mags amb la consigna de no demanar joguines! El dia del cinema la enviarem a correus amb els nostres padrins i fiols. 

































 

 

Dia 13. Dia per compartir el nostre amor i afecte pel altres. La fada ens planteja una dinàmica on hem de ballar mentre soni la música i donar-nos una abraçada quan aquest es para.

 



 

Dia 14. Avui ha tocat muntar entre tots un puzle conjunt. En muntar-lo ens hem adonat que és un poema. Un poema de l’hivern!

 







Dia 15. La Fada ens ha deixat un conte de Nadal molt especial!! “Com amagar un lleó per Nadal”. Un conte on ens fa adonar-nos que el més especial de Nadal no són només els regals sinó estar amb els que més estimem!

 

Dia 16. Avui toca expressar coses polides als nostres companys/es. En cercle anem expressant als altres què és el que els hi fa especials i ens agrada.

 



Dia 19. La fada ens deixa un vídeo dels nostres companys/es de primària que ens anuncien que el dia 22 és la festa de l’hivern i que per poder-hi assistir haurem de duu un complement de Nadal!.Aquest dia ferem les portades de les carpetes!


 



 

Dia 20. La Fada ens demana fer una petita gravació. En el nostre cas és saber de memòria el poema de l’hivern. Com que no ho hem aconseguit per falta de temps, hem fet una petita gravació amb na Patricia la mare de’n Dani. Aquest dia, també hem fet la recepta de Nadal: turrons de xocolata! Gràcies a totes les famílies que ens han ajudat!!

 
















 

Dia 21. La fada ens ha dement inventar 4 estrofes o una cançó. Degut que aquest dia estàvem al cinema i el dia següent teníem la festa, no ho hem pogut fer. Tasca pendent pel pròxim any.

 

Dia 22. Dia de la Festa! Dia per gaudir dels tallers, la xocolatada i les actuacions!!

 






































Comentaris