PRIMERS DIES D'ESCOLA

  

Dibuix d'Eric



I hem tornat a les aules!

Aquesta tornada ha estat diferent a la del curs passat, en el que ens havíem de conèixer els uns als altres. Ja hem fet pinya, i ja ens sentim tots/es de la Classe de la Lava.

Sí que hem sentit la falta d’un component de la nostra aula, de na Mar. Malgrat no tenir-la a l’aula, la tenim molt present i la nombrem molts de matins.Hem iniciat el curs amb la dinàmica de "què fa que sigui especial i única la classe de la Lava?". En la capsa havia la resposta que anaven obrint d'un en un... Era un mirall!!



 










 















Enguany, per compartir el que hem fet durant l’estiu hem portat un objecte especial. Un objecte que hagi estat important per nosaltres aquest estiu! Com per exemple en Dani, que ens portat un “manguito” per que aquest estiu ha après a nadar només amb un “manguito” o na Marina que ens ha portat unes ulleres de busseig per que ens ha contat que aquest estiu ha après a bussejar!

  






 






























Com a activitat d’inici de curs, també hem introduït els llinatges. Cada infant ens ha explicat quins són els seus llinatges i el seu origen!

 

















 

 
 
Amb els nostres llinatges hem fet els cartells dels casilleres amb l'ordinador!


Com que encara no havíem començat els ambients intercicle, hem estat fent espais amb els Animals Amorosos!

 








 
 




























 
Finalment, hem fet diferents dinàmiques de cohesió, hem preparat les noms dels casilleres, el retrat pel calaix i hem prepart les corones dels aniversaris.

 
 



 



Comentaris