GIRAMÓN

El Fons Pitiús ofereix a les escoles fer visites a l’exposició que tenen del Giramón. Aquesta exposició ens explica l’estil de vida de diferents nenes de diferents parts del món: com es diuen, d’on son, què mengen, a què juguen, com arriben a les escoles...

Na Marta ens ho ha explicat molt bé! (Aquest dia hem aproftat per anar al parc de la Pau).

































 

Amb aquesta temàtica, hem estat parlant molt de els estils de vida dels altres nens i comparar-los amb els nostres, especialment el camí que fem per arribar a l’escola. Els hi ha impactat molt veure infants que per arribar a l’escola han de creuar un riu, un bosc... caminant, amb barca, amb tirolina, etc.

Alguns dels contes que hem tractat són els següents, a més del curs, El Camí a l’escola.

 



Finalment, hem convidat a les famílies de la classe a participar i apropar-nos a la seva cultura, ja sigui a escala internacional, com nacional com local.

Iker ens ha presentat un vídeo per explicar-nos la gran feria de xocolata que fan al poble de la seva mare, a Córdoba! Aarón, també de pares cordovesos, ens ha portat salmorejo per tastar! Estava boníssim!! Hem repetit una i altre vegada!

 





Carla, Alma i Rober, ens han mostrat la vestimenta de les pageses i els pagesos d’Eivissa!

 

















Na Candela ens ha mostrat un vestit de sevillanes, i ens ha fet ballar amb ella la cançó de Candela!

 







Na Mar, ja ens va mostrat en l’època de les falles, la vestimenta que utilitzen les dones a València en aquesta ocasió tan especial!

 











 L'Alexandra també ja ens va mostrar i portar a l'aula els pagessos típics de Romania! 





Johan ens ha explicat algunes ciutat de Itàlia i República Dominicana. Ens ha cridat l’atenció quan ens ha explicat que a Venècia es transporten en barca. 

 







La Zineb ens ha mostrat el seu cabell, ens ha explicat per què porta mocador, i ha portat un dels vestits típics de festa del Marroc. 

 


 

Les cares dels infants en veure'm sense mocador...




Erik i la seva família ens ha preparat tot un concert flamenc propi de Granada!! Ens ho hem passat molt bé! 

 















 

Gràcies per la vostra participació!


 



Comentaris