LA TARDOR A LA CLASSE DE LA LAVA

Ens agradar aprofitar tots els moments per aprendre els uns dels altres, per estar junts, per créixer, per experimentar...

En esta entrada trobareu les activitats principals que vam fer durant la tardor...Com sabeu, he perdut moltes fotos i no estan totes.

Vam començar la tardor conversat sobre el temps i el seu canvi. Hem mirat que li passa als arbres, com han canviat i hem reflexionat sobre els canvis que hi ha en cadascú. 




 

Hem anat sortint al pati i representant i dibuixant els canvis que veiem. A més, també hem agafat diferents fulles i les hem personificat.













Hem contat el conte de l’Eriçó que volia posar un ou. Aquest conte ens parla de l’estació però també de les diferències que tenim els uns amb els altres. També hem contat el conte del Cuc i el Cargol. Hem aprofitat aquests contes per introduir tant la estació com les fruites i fruits que hi apareixen.












 

Hem ambientat la classe amb la temàtica de la tardor, hem vist les fruites que tenim, les hem intentat representar i posar el seu nom. Finalment, hem fet una obra d’art d’estampació amb tots aquestes fruites i fruits.

 




















Durant dues sessions també vam aprofitar tot aquest material per fer petits tallers a l’aula: jocs d’orientació, de 3 en ratlla, de comptatge de castanyes i de escriure el nom de les fruites.  

 






Vam estar parlant de com podem celebrar aquesta estació! Entre tots va sortir la idea de no podia faltar música, menjar i beguda. El primer que decidirem es convidar als altres alumnes de l’escola a celebrar la festa de la Tardor! Així que férem un detall per regalar amb el cartell anunciant la festa!

 









 

Tot seguit començarem a preparar per la fest!

Hem pintat i decorant l’aula amb guirlandes de pinyes...




 

I mandales grans!

 











Hem preparat panellets per poder menjar-nos el dia de la festa i.....

 













 









Ha arribat el dia! La festa de la tardor es aquí. Hem cantat, ballat, castanyes que en les ha torrat na Victoria, hem fet suc de taronja, hem esmorzat amb fruits secs i panellets... En la primera franja horària hem organitzat l’aula en petits tallers. Aquí deixo una mostra en vídeo. 

























Comentaris