LA PRIMAVERA A LA CLASSE DELS ANIMALS QUE VAN EN COTXE

Aquesta ha estat la primera primavera que hem viscut junts. Els arbres del pati i els que hem vist al camp, juntament amb diversitat de flors ens han ajudat a assabentar-nos de l’arribada d’aquesta estació tant maca. També ho hem iniciat amb els contes de'n "Pepo i Estela" i "L'eruga goluda". 



A la sortida del camp, hem cercat tipus de flors i hem vist una gran quantitat de cargols, formigues i papallones. 

A l’aula hem fet vàries activitats. Hem cantat la cançó de la primevara que podeu trobar a la pestanya del cançoner del blog i hem intentat aprendre’ns el poema de la primavera.Un dia trobarem una vespa morta a l'aula. Tots la volíem veure de prop, així que vam agafar el microscopi i la vam mirar de prop! 
















Per altra banda, hem fet dos tipus de plantacions per comparar-les.Hem plantat llenties amb cotó i aigua...

 








 


 








I hem plantat flors amb terra i aigua... Per una banda, en un cossiol per emportar-nos a casa, i per altra banda, hem plantat al nostre pati amb l'ajuda del pare de'n Leo de la classe dels súper herois i súper heroïnes estel·lars.

 


















 

Sent primavera, no podíem evitar decorar la nostra aula amb papallones de dos tipus. La primera proposta ha estat per punxar, tallar, aferrar amb ferrament...

 


 

La segona proposta, ha estat per experimentar amb els colors amb el tipus de paper dels filtres del cafè. Ha estat tota una experiència. Ens ha donat molt de joc i ens ha possibilitat una mescla de colors molt maca...

 














 

Just abans d’acabar el curs, ens va entrar una papallona a l’aula!! La pobre estava nerviosa, volia sortir i no sabia per on. Així que amb calma, l’agafarem en un pot de vidre, l’analitzarem i, tot seguit, la vàrem deixar anar i volar! 


 

 

Finalment, i com hem anat fent durant el curs, hem canviat el mini-món d'hivern pel de primavera. Com sempre hem parlat de com el volem fer i l'hem muntat entre tots/es. 

 

 












Comentaris