CONTES SEGON I TERCER TRIMESTRE

Els contes que hem treballat durant els segon i tercer trimestre han estat:





La Zebra Camil·la

Ha estat un conte amb molt d’èxit. L’hem contat per treballar els canvis del cos, el creixement, així com també la importància de compartir i ajudar-se.

 

 

Pepo I Estela  i La Eruga Goluda

Han estat contes més específics de la primavera. Els hem contat per treballar el procés de canvi i transformació dels cucs en papallones.

 

 Elmer i Cuatre Cantonades De No-Res

Un dels altres contes amb molt d’èxit a l’aula. De fet és el que els hi va inspirar per fer el nostre conte de grup. Es tracta d’un conte per treballar l’autoestima i la diferència com a riquesa. 


 

El Drac De Sant Jordi i Conill De Pasqua

Conte també amb molt d’èxit. Ens apropem a les llegendes i tradicions culturals. En el cas de Sant Jordi, també parlem i conscienciem de la importància i el valor als llibres en general.


  

El Patufet i La Caputxeta Vermella

Contes clàssics que es fan ser conscients de cuidar-se, no confiar en els desconeguts i anar amb cura al món que ens envolta.


 

Les Noies També Poden / Els Nois També Poden i contes de na Encarna de las Heras

Han estat contes que ens han ajudat a treballar la equitat entre la dona i el home.


 

Tabalet i Bruixa Coloraina

Ambos contes els hem treballat amb la Jessica per l’estimulació del llenguatge


 

La millor sopa del món i Peix Irisat

Contes per treballar la importància de cooperar (per fer la sopa) i compartir. En el primer cas, en ha servit per fer una sopa imaginària entre tots. En el segon cas, també hem reflexionat sobre els límits de compartir: compartim però també hem de pensar en nosaltres mateixos!

 



 


 


Comentaris