SORTIDA AL BOSC S'ARGENTERA

 

Les sortides a la nostra escola tenen un pes pedagògic important. El contacte amb la naturalesa, adonar-se’n dels canvis que es mostren derivats de les estacions, experimentar i manipular amb els diferents elements naturals del seu voltant... A tot això, i entre molts d’altres aprenentatges i experiències, també podem destacar l’estimulació sensorial auditiva (escoltem i discriminem els diferents sons naturals: animals, vent...), tàctil (el contacte amb la terra, amb les plantes, pedres...), visual (observació dels diferents colors naturals: el cel, el terra, els arbres...) i olfactiva (diferents olors de les plantes o de la terra...).  

Quan fem sortides als entorns naturals, sempre intentem valorar els seus elements... Fem uns minuts de silenci mentre esmorzem i escoltem els diferents sons que ens envolten.  A continuació us deixo algunes fotos del dia!

 

 

 

















Al bosc portàvem làmines de diferents animals i tipus de vegetació. Havíem de cercar entre tots, quins dels elements de les imatges hem trobat al bosc...


Na Mar es platejava quin arbre és el més alt de tots?









Comentaris