LA VACA DELS NOMS


La vaca de les lletres o la vaca des noms ha estat un personatge que va aparèixer un dia a l’aula amb una cistella plena de lletres. Al principi hem intentar reconèixer alguna...


A mesura que han anat passant els dies, la vaca ens presentava un nom, en deia com sona... nosaltres, per la nostra part, havíem d’endevinar de qui pot ser el nom escoltant detingudament el sons que fa la vaca.

 Un cop hem endevinat el nom, la vaca ens encomanava cercar dintre tots els noms dels alumnes de l’aula, el nom que començava amb la lletra que ens ha presentat el dia en qüestió. Tot seguit, convidava als alumnes cercar les lletres a la cistella i fer el nom.

La primera lletra ha estat la C, i per tant, el nom de na Claudia!








La segona lletra ha estat la I, de na Iria...



La següent lletra ha estat la G, de'n Gabriel...




La quarta lletra ha estat la A. Aquí ens ha costat molt endevinar de qui era el nom ja que ens hem trobat que tenim 3 noms que comencen amb aquesta lletra: Aarón, Alma, Alexandra...














 

La següent lletra ha estat la N, de'n Nico...





 

 

Una altre de les lletres que ens ha complicat la tasca d'endevinar el nom ha estat la E, ne Erin i de'n Erik...



De la mateixa manera que la A, amb la M també ens ha passat el mateix: tenim 3 noms que comencen amb aquesta lletra! Com ens ha costat!













Finalment, la vaca ens ha presentat la J, de'n Johan!


 

La vaca ens ha deixat els noms a la nostra disposició per agafar-los sempre que vulguem escriure'l a un dibuix o una feineta! Així tothom sap de qui són i no se'ns mesclen els uns amb els altres!


 

Comentaris