CARNESTOLTES AL CEIP SA JOVERIA

 Apreciades famílies,

Aquesta setmana celebrem a l'escola una tradició cultural que agrada molt als infants: el Carnaval. Aquest curs hem adaptat les activitats a la nova situació i el que abans fèiem a nivell d'escola ara ho farem només amb el grup de convivència, però ho gaudirem igual!

 

Al blog de la classe us anirem penjant cada dia el repte que ens donen la reina Carnestoltes i el seu bufó per al dia següent. Aquest curs ens envien un vídeo. El vídeo que hem visualitzat el divendres a l'aula ha estat:

 



 De totes maneres, per tal que pugueu tenir-ho previst, us anticipem quins seran els reptes per cada dia:

 

-DILLUNS: hem de dur algun complement al cap i/o sabates diferents

-DIMARTS: hem d'anar vestits de festa

-DIMECRES: hem d'anar en pijama

-DIJOUS: dijous llarder seguirem la tradició eivissenca, hem d'anar emmariol.lats i dur pa amb truita per esmorzar

 



 

-DIVENDRES: disfressa lliure (no és necessari que sigui comprada)

Per una altra banda, les mestres d'infantil hem planificat uns tallers de Carnaval que anirem fent durant la setmana (màscares, maquillatge, complements...).  El divendres 13 de febrer, elaborarem a art una disfressa de Yayoi Kusama. Per això necessitam que cada infant dugui una camiseta (li enganxarem gomets, després els podeu treure). La camiseta ha de ser gran (que li vagi llarga) i el més llisa possible (sense dibuixos ni estampats), no importa el color. Com que aquest mateix divendres els infants ja duran disfressa de casa, la que farem de Yayoi Kusama se l’emportaran el dilluns 15 de febrer. 

 

 

 

 

Comentaris