EL NADAL A LA CLASSE DELS ANIMALS QUE VAN EN COTXE



 El Nadal ha estat especial a la nostra classe. Diferent a com hauria set sense el COVID, però sense deixar de gaudir-ho! La fada del Nadal ens ha anat deixant sorpreses durant tot els dies de Nadal. Cada dia ens proposava fer una activitat, manualitat o joc.

DIA 1 DE DESEMBRE.

De sobte arribem a l’aula i ens trobem un calendari, amb una fada blava i una carta. En aquest carta la fada de Nadal es presenta i ens diu que li agrada molt la nostra classe. Ens conta que queden pocs dies pel Nadal i que cada dia ens deixarà una sorpresa. La sorpresa d’avui ha estat el conte de El millor regal del món.


 

DIA 2 DE DESEMBRE.

La fada ens ha deixat una nova carta!! És una cançó de Nadal! Ens ha encantat i la hem anat cantat durant el mes de desembre. Us la deixo aquí.


 

 

DIA 3 DE DESEMBRE.

Aquest dia la fada ens deixa un conte molt especial La carta. Estava amagada debaix la pica! El conte tracta de dos amics que s’escriuen cartes. Hem decidit que ens escriurem cartes entre nosaltres.

 



DIA 4 DE DESEMBRE.

A la biblioteca ens hem trobat una bossa i un carta de la Fada. Ens ha deixat siluetes d’estreles, punxons i estores. Ens plategem què podem fer amb aquest material! Na Claudia i na Mar proposen agafar el punxó i fer la estrella, ho provem i...funciona!!

 

 

Per altra banda, hem preparat la portada del nostre dossier amb na Isa!



DIA 9 DE DESEMBRE.

Aquest matí ens hem dedicat a mostrar i decorar la nostra aula amb tot el que havíem portat de casa!









 

La classe ens ha quedat preciosa!!

 








 

Nota: no sé que he fet amb les fotos de Iria i Gabriel! Si les trobo actualitzaré el blog. 

Després del pati, Gabriel ens ha explicat l'excursió que ha fet amb la família, n'Alexandra ens ha explicat com han fet l'arbre amb el seu pare i la seva mare a casa, i en Johan ens ha mostrat fotos amb San Nicolau. 




 

Pel que fa a la fada de Nadal ens ha deixat una dinàmica per fer! Un puzzle cooperatiu amb la foto de grup que vam fer a la sortida al camp!



DIA 10 DE DESEMBRE.

La fada ens ha deixat un mural per poder pintar quin és el millor regal per nosaltres. És una dinàmica de grup per conèixer-nos més.



 

DIA 11 DE DESEMBRE.

La Fada en aquest cas ens ha deixat una safata gran amb moltíssim material. Hem estat parlant de les possibilitats que té i de les intencions de la fada. Al final hem posat pintura als pots, hem ficat les bales, les hem posat a la safata, hem mogut una mica i...












 

DIA 14 DE DESEMBRE.

Aquest dia la Fada ens ha demanat escriure una carta de desitjos als Reis Mags. Ens ha dit que recordem el conte del “millor regal del món” i que aquesta carta era especial i no se podia demanar joguines. La carta estava amagada a dins d'un puzzle! Hem parlat de quins són els desitjos que li volem demanar als reis mags i hem signat la carta!







 













 

Aquí teniu la carta!

 


DIA 15 DE DESEMBRE.

LA fada ens deixa una cançó de Nadal!!! Ens demana un repte! Aprendre-la, ballar-la i fer un vídeo!! Ho aconseguirem? Us la deixo aquí!

 





 

 

DIA 16 DE DESEMBRE.

Aquest matí la Fada de Nadal ens ha deixat molt de material per fer una postal. Estava amagat baix la cistella del cançoner i les capses dels animals. Hem estat parlant de les possibilitats que ofereix el material i de les intencions de la fada. Al final hem decidit pintar amb bastonets el marc, aferrar la foto, tallar i aferrar el poema i fer un petó amb els nostres llavis (teníem diversos pinzells i els hem rentat després de cada ús).  

 










 













DIA 17 DE DESEMBRE.

Aquest dia quan arribem a la classe ens hem adonat que havia desaparegut el mini-món de la tardor que tant ens agradava. Però la fada de Nadal ens ha deixat una cistella a la porta amb una carta que posava que ella se l’havia emportat i que a la cistella ens proposava fer una altre mini-món. En aquest cas, ambientat a l’hivern, ja que on viu ella, fa molt de fred i cau neu. La cistella amb el material ens l'havia deixat a l'entrada de la classe, damunt el moble dels calaixos.













 

Després del pati ens han visitat el patge i el pare Noel. Entre que tenien molta pressa per que els hi quedava moltes cartes per recollir i que havia alumnes que s'han angoixat amb la seva presència, quasi no he pogut fer fotos! N'Alma els hi ha entregat la carta. La majoria estaven sorpresos i bocabadats. 



 

DIA 18 DE DESEMBRE. SORTIDA  A LA PLATJA

Aquest dia hem sortit a la paltja. Aquest cop la fada de Nadal ens ha deixat diferents pistes a la platja... les hem anat seguint fins trobar la carta amb una pilota! Ens ha demanat fer una dinàmica entre tots: amb una tela havíem d’aconseguir donar voltes amb la pilota sense que caigui, després fer cops... 

 




























DIA 21 DE DESEMBRE.

Avui la fada de Nadal ens ha deixat un cine muntat a la classe amb la pel·lícula “Del revés”!!









DIA 22 DE DESEMBRE.

La fada de Nadal s’acomiada de nosaltres! Ens ha demanat acabar el mural del “millor regal del món” i fer una petita festa a la classe, ballant i cantant amb la música. Ens ha comentat que ja no ens enviarà més cartes i que ha de donar a casa seva. A més, hem gaudit molt del nostre esmorzar especial!

Finalment, la classe dels animals que van en cotxe us desitja molt bones festes i bon Nadal. Us poso 2 versions de vídeo! Fins al 2021!! 

 








 

 I ara sí que sí, la classe dels Animals que van en cotxe us desitja BON NADAL a tots!!! (us poso 2 versiones, ja que segons els vídeo alguns ballen en un i l'altre no).

 

 

 

Comentaris