NOM DE LA CLASSE

Els primers dies de l’escola, quan ja ens havíem adaptat a la nostra classe, hem anat per la resta de les aules de infantil per conèixer-los. Sense entrar a l’aula i mirant des de la porta hem vist que l’escola te moltes classes com les nostres, però també hem vist que totes tenen nom excepte la nostra. Hem conegut la classe dels Investigadors i investigadores de la mar, la de les Sargantanes, la de dels Prínceps, princeses i flamencs i la classe dels Colors. Aquesta darrera ens ha entregat un plafó on explicava tot el procés que feren per escollir el nom quan encara estaven a 3 anys.

Aquest plafó ens ha servit moltíssim per començar a tenir idees. Ha estat un procés llarg que ens ha durat diverses setmanes. Les primeres idees que hem tingut han estat aquestes:

Claudia: Corrillos

Aarón: pirates

Johan: monstres

Alexandra: princeses

Aarón: animals

Iria: cuineta

Gabriel: cotxes

Claudia: Rayo McQueen

Aarón: fantasmes

A partir d’aquí els altres companyes s’han anat sumant a les idees. Na Erin estava entre els cotxes i les princeses. Na Mar li agrada la cuineta però també li agraden els cotxes. En Mateo i en Nico tiren més pels pirates i n’Alma pels animals. 











 

 

A partir d’aquestes idees hem tingut molts de dubtes, hem anat canviat molt d’opinió... a les fotos es pot veure el procés...

 

 








 

I després de tantes converses i canvis, ens hem adonat que ens agraden tant els cotxes com els animals. Ha estat molt difícil escollir només un. Així que hem hagut de pensar en un nom que tingui els dos conceptes. Per ajudar-nos en aquesta tasca, hem llegit el conte de “Qui Condueix?”, on apareixen diferents animals conduint diferents mitjans de transport. 


 

 

A partir d’aquí han sortit 3 idees:

-          Animals i cotxes.

-          “Los animales que conducen”.

-          Els animals que van en cotxe.

En fer la dinàmica de la Pilota, on cada infant ha expressat el nom que li agrada més, ha sortit que tots ens agrada més l’opció de la classe dels Animals que van en cotxe. Així que a la fi ja tenim nom!! 

 

SOM LA CLASSE DELS ANIMALS QUE VAN EN COTXE!

 

 

 

 


Comentaris